Πως τα εντυπα επηρεαζουν την παραγωγικοτητα

Τι ειναι τα εντυπα


Οι περισσότεροι άνθρωποι πιστεύουν ότι τα έντυπα είναι ένα κομμάτι χαρτί ή το αντίστοιχο ηλεκτρονικό (π.χ cd)– επίπεδο δισδιάστατο αντικείμενο..

Έντυπο όμως είναι η δομημένα καταγεγραμμένη πληροφορία, που χρησιμεύει ως επίσημη καταγραφή για την χρησιμοποιούν όταν, όπου και όπως έχουν ανάγκη οι άνθρωποι.
Είναι η ανθρώπινη πρόσβαση στην πληροφορία και την γνώση.
Τα έντυπα μπορεί να είναι πλέον


Πως τα εντυπα επηρεαζουν την παραγωγικοτητα των υπαλληλων


Τα έντυπα συνδέονται άμεσα με τις εταιρικές διαδικασίες, είτε αυτές είναι λειτουργικές διαδικασίες (Operation Processes) και σχετίζονται με την κύρια δραστηριότητα των εταιριών είτε υποστηρικτικές (Supporting Processes).


Τα έντυπα μεταφέρουν τα στοιχεία, τις πληροφορίες που υποστηρίζουν τις διαδικασίες και αποτελούν την σύνδεση μεταξύ των ανθρώπων που τις λειτουργούν.
Κάθε μέρα οι υπάλληλοι γραφείου αναλώνουν το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου τους καταγράφοντας ή ψάχνοντας , πληροφορίες από ή σε έντυπα.
Περιέχουν ένα από τα πολυτιμότερα περιουσιακά στοιχεία των εταιρειών την ΓΝΩΣΗ.
Οι επιχειρηματικές διαδικασίες είναι σχεδιασμένες για να προσθέτουν αξία στους πελάτες.
Το αποτέλεσμα μιας καλοσχεδιασμένης επιχειρηματικής διαδικασίας τους αυξάνει την αποτελεσματικότητα (αξία από τους πελάτες) και την αποδοτικότητα (βελτιώνει το κόστος) των εταιρειών.
Κατά ανάλογο τρόπο η αποτελεσματική και αποδοτική διαχείριση των εντύπων καθώς αυτά αποτελούν βασικό συστατικό των επιχειρηματικών διαδικασιών, συμβάλλουν στην αύξηση την αποτελεσματικότητας (αξία από τους πελάτες) και της αποδοτικότητας (βελτιώνει το κόστος των εταιρειών) τους.